Overzicht XLVI

We praten over ideeën, ontwerp, kwaliteit en prestaties en vertalen dit naar onze producten. Elke XLVI creatie is het resultaat van jarenlange studie en prototyping en – we kunnen ons niet eens herinneren hoeveel – liters koffie. Ze maken allemaal deel uit van ons verhaal en onze inzet en onze trots om ze te presenteren. Elke XLVI machine kan worden aangepast als het gaat om onderdelen en materialen. We willen dat ze perfect zijn voor uw bedrijf, voor het werk dat u doet!

55 Volante

55 Volante maakt van de barman de hoofdrolspeler. Veel tools om aan te passen en volledige controle over het werkstation. De 55 Volante heeft een bijzonder aantrekkelijk ontwerp en is gemaakt in Italië.

Meer info…

01
zet-
groep
02
Zet-
groepen
03
Zet-
groepen

Electronic Steamhammer

2 ZETGROEPEN

Ontworpen voor diegenen die met grote volumes werken. Nauwkeurig, gemakkelijk te hanteren, intuïtief in gebruik en altijd betrouwbaar, zelfs bij intensief gebruik. Vooraf ingestelde functie voor de hoeveelheid water die wordt gebruikt om de koffie te zetten.
Beschikbaar met 4- of 6-knoppen bediening.

Meer info…

Lever-operated Steamhammer

Nu al een klassieker! Een machine die bij de barista’s een groot succes is geworden, dankzij het eenvoudige gebruik en de beste prestaties. In korte tijd is het, dankzij het iconische ontwerp en de Italiaanse kwaliteit, een hit geworden in de horeca.

Meer info…

XLVI Kunz

Het is eenvoudig, intuïtief en neemt weinig ruimte in beslag en biedt ook de mogelijkheid om een ​​breed scala aan drankjes te maken, van een uitstekende espresso tot een authentieke americano (gebrouwen als filterkoffie), een geweldige gerstkoffie en ook thee en kruidenthee. Het is klein, maar het heeft een karakter en persoonlijkheid die maar heel weinig koffie-apparaten bezitten. KUNZ is ontworpen voor mensen die geen hoog verbruik hebben, maar toch de kwaliteit van een professionele espressomachine niet willen missen.

Meer info…

XLVI Interris

Interris is een pod-espressomachine van de hoogste kwaliteit. Ontworpen met opvallende materialen zoals staal, messing en keramiek. Interris is het ideale design voor elk huis. Interris is eenvoudig, intuïtief en neemt weinig ruimte in beslag en biedt ook de mogelijkheid om een ​​breed scala aan drankjes te maken, van een uitstekende espresso tot een authentieke americano (gebrouwen als filterkoffie), een geweldige gerstkoffie en ook thee en kruidenthee.

Meer info…

INDIPENDENTE

Een nieuwe manier om espresso te maken, een revolutie. Independente is – zoals u kunt zien - eenvoudig, compact en creatief voor een unieke en herkenbare koffie.

Meer info…

POMPABASSA

Creëer een perfecte en smakelijke filterkoffie of een alternatieve espresso met verschillende aromatische facetten.
Pompabassa is de kunst van het koffiezetten.

Meer info…

Azomico

Een van XLVI's topmachines, ontworpen om je te verbazen met gedenkwaardige koffie, unieke eigenschappen, materialen van topkwaliteit en uitstekende prestaties. dat is Azomico, een systeem dat is ontworpen om speciale koffie te bewaren. Twee jaar in de ontwerpfase, gedurende welke tijd we tests hebben uitgevoerd, verbeteringen hebben aangebracht en simulaties hebben uitgevoerd om de gebruiksvoorwaarden en dagelijkse problemen die normaal in de horeca worden aangetroffen na te bootsen. Hoe het werkt: stikstof wordt in de silo gevoerd met een druk van meer dan 2 bar: deze specifieke omstandigheden behouden de karakteristieke aroma's en gassen van de koffiebonen, die puur en intact blijven tot het brouwproces. De stikstof verlengt de levensduur en kwaliteit van de bonen, beschermt tegen de negatieve effecten van tijd en oxidatie. Azomico is een gepatenteerd XLVI-ontwerp.

Meer info…

XLVI Base